Vores heste


Bambino

Blanding af Welsh / Dartmor / Shetlænder 19 år

Mørkebrun med stjerneblis der ender kødfarvet, hvid kronrand på venstre bagben. Kom til HARK juni 2019. Søn af HARK's tidligere elevpony Tulle. Frisk og energisk pony med et hjerte af guld.

Daffy

Blanding mor var DSP blanding. 10 år

Født rødbroget, begyndte tidligt at skimle og er nu næsten helt hvid. Lidt speciel hest, men rigtig sød når man lærer ham at kende. Bedste venner med Cæsar. Flyttede ind i HARK i 2016 sammen med Silas. Søn af Star som HARK fik af Sparekassen Kronjylland, da Tulle og Flicka blev stjålet i 2010.

Cæsar

Blanding. Formentlig med en del araber i. 17 år

Mørk rød skimmel med stjerne og snip på næsen. 3 høje sokker og en lav. Cæsar flyttede ind i HARK marts 18 sammen med Kira, tidligere har han gået MB** spring. Cæsar stortrives som rideskole hest og kan gå med ryttere på alle niveauer. Bedste venner med Daffy. Cæsar er en låne pony.

Kira

Tysk sportspony 10 år

Mørkebrun med stjerneblis. Hvide koder på begge bagben. Kira flyttede ind i HARK i marts 2018, sammen med Cæsar. Hun er en bestemt lille dame, men rigtig sød og hun elsker at få ros.

Bomgaardens Dundee

Dansk Sports Pony 10 år

Rød med stjerneblis der ender kødfarvet. Dundee er en sjov type, for han er rigtig sød og rolig under ridning og er rigtig god til nybegyndere, men på fold kan han godt løbe rigtig stærkt og lave store bukkespring. Dundee fik vi lov at låne som afløser til en tidligere elevpony Flicka i februar 2019 og i juni 2019 fik vi lov til at købe ham.

Lille Lyn (Greenhills Shy Lightning)

Welsh Pony 13 år

Lysbrun med gennemløbende stjerneblis der ender kødfarvet. Hvid sok på venstre bagben. Klubbens mindste pony. Lille Lyn flyttede ind i HARK i marts 2018 og er en lånepony. Lille Lyn har EMS, som er en sygdom som svarer til diabetes 2, hvilket betyder at han ikke må ryge, spiser burgere og fritter eller drikke mange øl. Han må heller ikke få godbidder, æbler eller andet da han kan blive meget syg af det. Han må kun få det foder som ridelærerne eller hestepasseren giver ham.

Tinka

Tinker 7 år

Sortbroget med gennemløbende blis og hvid sok på højre forben, høj hvid sok på venstre bagben samt hvid plet på højre inderlår. Tinka er en rigtig sød og rolig pony, som ikke lader sig påvirke af støj og påstyr. Tinka har et flot overskæg og et kraftigt hovskæg, som vi dog klipper af. Tinka flyttede ind i HARK den 23. juli 2020. Tinka er ejet af HARK