Vores heste


Bambino

Blanding af Welsh / Dartmor / Shetlænder 19 år

Mørkebrun med stjerneblis der ender kødfarvet, hvid kronrand på venstre bagben. Kom til HARK juni 2019. Søn af HARK's tidligere elevpony Tulle. Frisk og energisk pony med et hjerte af guld. Bambino er ejet af HARK.

Daffy

Blanding mor var DSP blanding. 10 år

Født rødbroget, begyndte tidligt at skimle og er nu næsten helt hvid. Lidt speciel hest, men rigtig sød når man lærer ham at kende. Flyttede ind i HARK i 2016. Søn af Star som HARK fik, da Tulle og Flicka blev stjålet i 2010. Daffy elsker at springe og er mega sej til agility og horsemanship. Daffy er ejet af HARK.

Bomgaardens Dundee

Dansk Sports Pony 10 år

Rød med stjerneblis der ender kødfarvet. Dundee er en sjov type, for han er rigtig sød og rolig under ridning og er rigtig god til nybegyndere, men på fold kan han godt løbe rigtig stærkt og lave store bukkespring. Dundee fik vi lov at låne som afløser til en tidligere elevpony Flicka i februar 2019 og i juni 2019 fik vi lov til at købe ham. Dundee er en kat. 2 pony, og har fine papirer ved dansk sports pony. Dundee er ejet af HARK.

Tinka

Tinker 7 år

Sortbroget med gennemløbende blis og hvid sok på højre forben, høj hvid sok på venstre bagben samt hvid plet på højre inderlår. Tinka er en rigtig sød og rolig pony, som ikke lader sig påvirke af støj og påstyr. Tinka har et flot overskæg og et kraftigt hovskæg, som vi dog klipper af. Tinka flyttede ind i HARK den 23. juli 2020. Tinka er ejet af HARK

Honey Turbo

21 år

Honey er en mild, omgængelige og yderste kærlig hest som nye hesterytter kan føle sig tryg ved. Hun er ca 155 cm høj. Hun er venligst udlånt af fam. Islev pt til og med uge 42.

Bonanza

Irish Cob 5 år

Født i 2016 i Holland. Hun er sort med gennemløbende blis, og to høje sokker. Hun er rideklubbens store hest på ca 160 cm. Hun er trænet af voksne i grundridning og horesmanship, og er en glad og energisk hest som vi venter os meget af. Bonanza er ejet af HARK.