Part på elevhest / pony

I HARK er der mulighed for at få part i en af klubbens elevponyer.
Pt. er der ledige pladser på flere af ponyerne.

Går du med en drøm, om på sigt at få din egen pony, ønsker du blot nogle flere ridetimer med din ynglingspony eller muligheden for at udvikle din ridning eller viden om hesten, så er en part et godt sted at starte. Som part må man ride 1 gang om ugen, udover din undervisningsdag. Du får tildelt en fast
dag - enten lørdag eller søndag. Du får ligeledes muligheden for at deltage i fx bomtræning, klubstævner samt ekstra undervisning.

Prisen for 1/4 part er 285 kr. pr. måned. Dette er inkl. facilitetskort. Herunder er det obligatorisk, at du deltager i holdundervisning.

Inden man (gælder både barn og forælder) kaster sig ud i de forskellige forpligtelser, der følger med som part, har man mulighed for at prøve at være passer et par gange. Herefter tager vi et møde, hvor vi gennemgår de forskellige muligheder og pligter, samt får underskrevet en partkontrakt. Som part får du tildelt enten lørdag eller søndag som din partdag, hvor ponyen er til din rådighed. Der kan dog være arrangementer på din partdag, som gør at du ikke har mulighed for at ride din pony. Rideskolen har som udgangspunkt førsteret til at bruge ponyen.