HARK Championat

Championatet er opdelt efter niveau E, D, C og B i henholdsvis spring og dressur. Heste og ponyer konkurrerer mod hinanden, men får point efter hvilken sværhedsgrad de rider i. Der vil således være 8 titler at dyste om.

HARKs ELEV champion i spring og HARKs ELEV champion i dressur (E-champions).

HARKs KLUB champion i spring og HARKs KLUb champion i dressur (D-champions).

HARKs DISTRIKTs champion i spring og HARKs DISTRIKTs champion i dressur (C-champions).

HARKs LANDs champion i spring og HARKs LANDs champion i dressur. (B-champions) 

Man kan kun vinde et championat. Det betyder at man indberetter sine resultater og de deles op efter niveau (E, D, C, B) Det er dog muligt at vinde dressur på ét niveau og spring på et andet, hvis man starter begge discipliner eller har flere heste.  

Man skal være medlem af HARK og starte for klubben for at kunne samle point i championatet.    

Stævnet skal være DRF godkendt og afholdes af en klub under DRF.

Stævneresultaterne skal sendes på mail: championat@hark.dk senest 30 dage efter resultatet er opnået. Mærk mailen ”CHAMPIONAT 2021” med følgende informationer:      

Championats point gives efter equipagen på D, C og B niveau. Således at hvis man har flere heste/ponyer deltages der pr hest/pony.

På E niveau gives point efter rytteren.

Stævnesæsonen 2021 starter 01.01.2021 og slutter 31.12.2021. Der skal være indberettet senest 30 dage efter start, for at deltage i championatet. Ikke rettidig indberetning tæller ikke.

Uddeling af HARKs Championat titler foregår ved en medlemsfest lørdag i uge 2. Ved lige placerede i championatet med point, er det equipagen med færrest starter der vinder. Der vil være ærespræmie til 1. pladsen og æresrosetter til 1. 2. og 3. pladsen, samt roset til alle ryttere der har indberettet til HARKs championat.

Præmier og rosetter uddeles kun ved medlemsfesten og man skal møde personligt op for at modtage disse (ingen stand-ins). Vinderne af de forskellige championater modtager udover æresroset også en lækker ærespræmie.